Hårda korthållare för ett eller flera kort.

Korthållaren är för format CR80, standardmåttet för passerkort, legitimationer och kreditkort. Hållarna finns i det flesta fall i flera olika färger.

Viktiga fördelar

-Man kan snabbt identifiera personer vid in- och utpassering.
-Olika färger för olika avdelningar.
-Hållarna är smidiga och flexibla.
-Plats för ett eller flera kort.
-Hållaren kan i många fall användas för både stående eller liggande format.

 • Pp Twincard RK
  PP TwinCard RK. Dubbelsidig hållare för två kort. Storlek 95x63x6,5 mm.
 • Cardkeep Duo
  CardKeep Duo. Korthållare för ett std kort eller två lite tunnare kort. Mycket uppskattad för sin enkla och rena utformning. Nedsänkta byglar för smidig montering av tillbehör. Möjlighet finns att gravera in företagsnamn eller logotype i hållarens botten. Material: PP. Mått: (LxBxH) 88,5x59x5 mm. Kortformat: CR80.
 • Cardkeep Multi
  CardKeep Multi. Avsedd för ett till fem standardkort eller ett tjockt kort på upp till 4 mm, exempelvis ett aktivt kort. En speciell kortkonstruktion med en fjädrande tunga gör att ett ensamt kort sitter lika säkert som fem kort. Material: PC. Mått: (LxBxH) 90x60x4 mm. Kortformat: CR80.
 • Cardkeep Multi Duo
  Cardkeep Multi Duo. Korthållare med två fack för upp till sex standardkort. Ett undre fack för 1 - 5 st standardkort eller kort med sammanlagd tjocklek på upp till 4 mm. Det övre facket är avsett för ett kort, t.ex ID-kort då kortets framsida är helt synlig. Kortet i det undre facket sticket fram 20 mm för enkel åtkomst. Material: PP. Mått: (LxBxH) 115x58x9 mm. Kortformat: CR80
 • Cardkeep Original + Multi
  Cardkeep Original + Multi. Korthållare för ett till sex kort, bestående av en CK Original och en CK Multi. Det främre facket är avsett för ett fullt synligt standardkort, ofta ett ID-kort, medan det bakre facket kan hålla ett till fem standardkort som sticker fram 20 mm. Material: ABS. Mått: (LxBxH) 107x58x11 mm. Kortformat: CR80.
 • Cardkeep Original Dubbel
  CardKeep Original Dubbel. Korthållare för två kort. Består av två sammanfogade CK Original med tumgreppen placerade så att det är mycket enkelt att hantera bägge korten med en hand. Det övre facket är avsett för ett fullt synligt standardkort, t.ex ID-kort, medan det undre facket håller ett standardkort som sticker fram 20 mm. Material: ABS. Mått: (LxBxH) 108x59x8 mm. Kortformat: CR80.
 • Cardkeep Safebadge
  CardKeep Safebadge. Stabil och robust korthållare som passar bra för ett eller två kort. Tumgreppet gör korten lätt att hantera med en hand. Material: PP. Mått: (LxBxH) 90x63x4 mm. Kortformat: CR80.
Thumbnail panels:
Now Loading

 

Adress:
Plastipac Production
Box 110
125 23 ÄLVSJÖ

Telefon:
08-86 13 20
Telefax:
08-86 13 44

Internet:
http://www.plastipac.se

E-mail:
info@plastipac.se